Ordet är mitt

4 april 2023

Idag är det den fjärde april. Jag har just beställt en egen hemsida, vilket känns jätteroligt. Äntligen  kan jag låta fantasin flöda i information och reklam för kaffestugan.

Det är kallt ute, frost i natt igen. En snål vind omfamnade mig kyligt när jag gick min dagliga skogspromenad. Men, våren tränger sig ändå på, vitsippor gör ängarna ulliga, prydnadskörsbäret på Alphem blommar, näsduksträdet lever åtminstone, knopparna är friska. Hoppas det blommar i år, det blir i så fall första året! Och vårt käraste träd, snödroppsträdet är i blomknopp! Ett par veckor till, sen slår det ut!

I morgon får jag hem de första växterna till plantförsäljningen, bärbuskar, några fruktträd och några prydnadsbuskar. Ak-plant startar igen tjugofem år sedan jag lade ned det i Vedum. Kul!

Åsså går vi många i spänd väntan på den stora trädgårdsdagen den trettonde maj, bara en vecka kvar snart ju! Med kändisen Anders Stålhand som konferencier.

Lämnar ni kommentar nedan så sparas dina uppgifter läs vår Integritetspolicy 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera att läsa

Shares
Share This