Trädgårdsdagen är genomförd 2024

Trädgårdsdagen är genomförd. Och den blev en succé! “Så många bilar har det aldrig samlats på Alphem” sa en av de parkeringsansvariga.

Ett tjugotal utställare sålde plantor, honung, vårrullar, strutsburgare, mjöl, keramik och mycket annat. Alla utställare var jättenöjda, liksom besökarna. Kaffestugan har till slut anammat vad många efterfrågat, ett enhetspris på kaffe med bulle! 86 sådana effektuerades på trädgårdsdagen!

Och 163 kaffe! 92 våfflor, 20 ramslökssoppa och så vidare. Det var en tuff dag för de lyckligtvis flinka, flickorna Emma och Elvira. Och för undertecknad. Men vi är tuffa!

Också plantförsäljningen från AK-plant gick lysande, de fina perennerna Wändels i Staffanstorp, vår leverantör, vann tillbörlig beundran och köplust. Tänk på att AK-plant också är öppet, när kaffestugan är öppen. Där finns också fruktträd, bärbuskar, rosor och mycket annat. Fin kvalitet och facila priser.

Trädgårdsdagen 2024 -Gerth Trädgårdsdagen 2024 - Trädgårdsdagen 2024 Trädgårdsdagen 2024 Trädgårdsdagen 2024 - Utställarna

Lämnar ni kommentar nedan så sparas dina uppgifter läs vår Integritetspolicy 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera att läsa

En spännande upptäckt

En spännande upptäckt

Den ser inte mycket ut för världen, men sannolikt är det Frans Johan Gegerfeldts, postmössa som slumpen lät mig upptäcka häromdagen. I en "bortglömd" koffert med en massa gamla trädgårdstidskrifter låg denna. Eftersom jag forskat i Gegerfeldts historia i jakten på...

läs mer
Shares
Share This